Back to homepage

Građevinski tehničar hidrogradnje / Hidrograđevinar

Građevinski tehničar hidrogradnje – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Angažovan je na poslovima izgradnje postrojenja kao što su molovi, hidrocentrale, objekti za odvođenje prljave vode, objekati za snabdevanje naselja vodom, objekati za navodnjavanje zemljišta. Bavi se pripremanjem i proširenjem idejnih nacrta i tehničko-tehnološkom pripremom realizacije. Upravlja radnom organizacijom na hidro-objektima i stara se o pripremi neophodne dokumentacije.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer građevinski tehničar hidrogradnje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer građevinski tehničar hidrogradnje? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer građevinski tehničar hidrogradnje. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga