Back to homepage

Građevinski tehničar visokogradnje

Građevinski tehničar visokogradnje – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Sačinjava nacrte i planove, što podrazumeva razradu idejnog projekta i izradu maketa. Priprema neophodne dokumente, obavlja kalkulacije i vrši predmer. U svojstvu šefa na gradilištu rukovodi određenim stadijumima u radu i stara se o evidenciji o građevinskim materijalima, mašinama i zaposlenima. Pri radu sedi u zatvorenom za računarom i povremeno na samim gradilištima. Mora biti spreman za rad na visini i pri različitim klimatskim uslovima.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer građevinski tehničar visokogradnje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer građevinski tehničar visokogradnje? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer građevinski tehničar visokogradnje. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga