Gumar – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Zadužen je za uklanjanje i nameštanje guma na svim prevoznim sredstvima. Gumar takođe treba da zna da upravlja i sa ostalim proizvodima koji se prodaju na njegovom radnom mestu. U dodatna zaduženja spadaju smeštaj vozila na platformu i adekvatno pričvršćivanje vozila, pre rada na gumama. Razvija veštine za izradu, oblikovanje i upotrebu raznih drugih proizvoda od gume.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer gumar? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer gumar? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer gumar. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga