Back to homepage

Hemijski laborant

Hemijski laborant – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Pokreće, priprема i sprovodi laboratorijske procedure i utvrđuje karakteristike raznih proizvoda, materija i sirovina. Rukuje različitom laboratorijskom aparaturom, instrumentima i napravama. Sastavlja zapisnik o odvijanju procesa, skladištenju i pravilnom označavanju laboratorijskih primeraka. Stoji ili sedi tokom rada u prostorijama sa veštačkim osvetljenjem. Kako ne bi došao u dodir sa škodljivim materijama obavezno koristi zaštitnu opremu, naočare, masku i rukavice.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer hemijski laborant? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer hemijski laborant? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer hemijski laborant. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga