Back to homepage

Igrač – Opis smera

Zanimanje – Igrač

Pohađa srednju baletsku školu za igrača savremene igre, igrača klasičnog baleta ili igrača narodne igre. Diploma o stečenom srednjem obrazovanju omogućava mu da postane pripadnik pozorišta ili igračke trupe.

Srednju baletsku školu upisuje nakon što završi osnovnu baletsku školu i položi prijemni ispit. Učenik koji nije završio osnovnu baletsku školu može da se obrazuje za ovu profesiju ukoliko pre prijemnog ispita položi diferencijalni ispit kao dokaz o posedovanju neophodnih znanja.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga