Back to homepage

Informatički smer u gimnaziji

Smer za informatičare u gimnazijama – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Učenici razvijaju algoritamski način razmišljanja i stiču odličnu osnovu za bavljenje programiranjem. Uče se osnove računarskih sistema, hardver, softver, programski jezici. Bave se svim vrstama prenosa i očuvanja elektronskih informacija. Upoznati su sa različitim tipovima podataka. Po završetku školovanja, obrazovanje mogu lako da nastave na fakultetu, na programerskom smeru.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za informatički smer u gimnaziji? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za informatički smer u gimnaziji? Niste zadovoljni svojim zanimanjem? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za informatički smer u gimnaziji. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga