Back to homepage

Instalater

Instalater – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Instalater se bavi radovima prvenstveno vezanim za vodovod i grejanje. Sastavlja i dorađuje razne vrste cevi, instalacija i kućne opreme. Instalira frižidere, radijatore, grejalice, hladnjake i slične uređaje u javnim i stambenim objektima.

Koristi čekiće, klešta, brusilice, alate za zavarivanje i slično. Može da radi samostalno i za razne kompanije kao instalater vodovoda i kanalizacije, a takođe i kao instalater termičkih i rashladnih uređaja.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer instalater? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer instalater? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer instalater. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga