Back to homepage

Izolater – asfalter

Izolater – Asfalter – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Upoznat je sa svim fazama asfaltiranja kao i ugradnje i postavljanja izolacije. Zna da čita tehničke crteže i poznaje sve elemente u njemu. Upoznat je sa osobinama svih građevinskih sirovina, pre svega sa hidroizolacionim, zvučnoizolacionim i termoizolacionim osobinama.

Održava i kontroliše puteve (drumove) u svim vremenskim uslovima. U svom radu može koristiti mašine i alate potrebne za saniranje oštećenja. Vodi računa o štednji energije i zaštiti životne sredine.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer izolater asfalter? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer izolater asfalter? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer izolater asfalter. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledaj još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga