Back to homepage

Izrađivač hemijskih proizvoda

Izrađivač hemijskih proizvoda – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Obavlja skladištenje i spremanje materijala potrebnih zarad dobijanja hemijskih proizvoda. Vrši posmatranje tehnoloških postupaka, upravlja mehanizacijom, napravama i instrumentima koji su deo hemijske proizvodnje. Radi remont i održavanje opreme.

Kroz rad (u zatvorenom) rukuje različitim laboratorijskim posuđem, egzaktnim vagama, mernim instrumentima. Da ne bi došao u dodir sa škodljivim materijama obavezno koristi zaštitnu opremu, naočare, masku i rukavice.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer izrađivač hemijskih proizvoda? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer izrađivač hemijskih proizvoda? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer izrađivač hemijskih proizvoda. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga