Back to homepage

Juvelir umetničkih predmeta

Juvelir umetničkih predmeta – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Dizajnira, proizvodi, popravlja i brine o generalnom stanju nakita različitog sastava (drago i poludrago kamenje, plemeniti metali). Koristi merne instrumente za merenje, označavanje i ocrtavanje plemenitih metala.

Vrši topljenje i izlivanje metala u kalupe od metala ili peska kao i regulaciju legure. Kao deo finalnog stadijuma sprovodi istančanije postupke obrade: iskucava, utiskuje, emajlira i vezuje dragi kamen. Bavi se popravkom okrnjenog nakita, ugradnjom dekorativnog kamenja i promenom obima prstenja.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer juvelir umetničkih predmeta? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer juvelir umetničkih predmeta? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer juvelir umetničkih predmeta. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga