Back to homepage

Kazandžija

Kazandžija – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Radi na proizvodnji kazana i ostalog bakrenog posuđa. Prvi korak predstavlja topljenje neobrađenog bakra u peći. Nakon toga isti treba razvući u tanke ploče uz pomoć teških čekića. Od tih ploča izrađuju se završni proizvodi poput kazana za pečenje rakije, džezvi, poslužavnika, činija i drugog ukrasnog posuđa. Ono biva obloženo kalajem kako pri upotrebi ne bi naškodilo zdravlju korisnika. Kazandžija se služi nakovnjem, čekićima, mehom za duvanje vatre, turpijama, kleštima…

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer kazandžija? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer kazandžija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer kazandžija. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledaj još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga