Back to homepage

Keramičar, teracer, pećar

Keramičar, teracer, pećar – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Bavi se postavljanjem keramičkih pločica i mozaika po podovima i zidovima gde je to neophodno (npr. kupatilo, kuhinja, stepenište). Obavlja betoniranje i prirpremanje površine pomoću najrazličitijih tehnika. Radi ozidavanje kaljevih i kotlovnih peći i kamina, oblaganje gvozdenih peći i čišćenje. Radi sa vlažnim materijalom uz prisustvo prašine i promaje. Njegov posao podrazumeva čučanje, klečanje i stajanje.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer keramičar teracer pećar? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer keramičar teracer pećar? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer keramičar teracer pećar. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga