Back to homepage

Konfekcijski tehničar / Konfekcionar kože i krzna

Konfekcijski tehničar / Konfekcionar kože i krzna – Prekvalifikacija, vanredno školovanje

Krojačke radnje i konfekcijska industrija potencijalna su mu radna mesta. Obavlja pripremu i umnožavanje krojeva za šivenje, nadzire ili preuzima kontrolu nad šivenjem, krojenjem i peglanjem delova odeće i odevnih detalja. Nadgleda kvalitet urađenog posla, a u slučaju potrebe, šalje na doradu. Obučen je i da izrađuje kožna ili tekstilna ortopedska pomagala. Konfekcionar kože i krzna, uz sve navedene veštine, uže je specijalizovan za kožu i krzno.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer konfekcijski tehničar? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer konfekcijski tehničar? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer konfekcijski tehničar. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga