Back to homepage

Konzervator kulturnih dobara

Konzervator kulturnih dobara – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Restaurira (eliminiše defekte) i konzervira (sprečava pogoršanje stanja dela uz pomoć posebnih tehnika) umetnička dela. Može biti deo stručnog tima pri nekom muzeju ili galeriji. Na konzervatoru je da donosi odluke o najboljem tretmanu za pojedinačna dela, što podrazumeva posedovanje visokog stepena znanja, odgovornosti i strpljenja. Poznaje razne umetničke tehnike poput zidnog i štafelajnog slikarstva, ikonopisa, vajanja, kao i tehnike zaštite.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer konzervator kulturnih dobara? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer konzervator kulturnih dobara? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer konzervator kulturnih dobara. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga