Kovač – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Proizvodi gvozdene, čelične i objekte od kovanog gvožđa (obojenog metala). Bavi se izradom kapija, nameštaja, svećnjaka, ograda, potkovica, okvira za ogledala i ostalih ukrasnih predmeta što čini korišćenjem visokih temperatura, nakovanja, raznih vrsta čekića, klešta, mašine za varenje i drugog pribora. Nekada su ove zanatlije popravljale i proizvodile poljoprivredna sredstva poput motika, ašova, lopata, kose. Uz to, potkivali su konje i zaprežnu stoku.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer kovač? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer kovač? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer kovač. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga