Back to homepage

Kozmetički tehničar

Kozmetički tehničar – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Bavi se profesionalnim tretmanima koji se sprovode nad licem, telom, kosom ili noktima mušterije u cilju estetskog ulepšavanja, ali i po preporuci kožnog lekara. Na raspolaganju mu stoje razne naprave i uređaji namenjeni za estetsko tretiranje epitela, masažeri, lampe, epi-aparati, lupe za posmatranje lica i vrata. Osposobljen je za primenu modernih kozmetičkih postupaka poput eliminisanja neželjenih dlaka, strija, bora i manjih ožiljaka pomoću lasera.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer kozmetički tehničar? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer kozmetički tehničar? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer kozmetički tehničar. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga