Back to homepage

Krovopokrivač

Krovopokrivač – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Bavi se prekrivanjem krovne građe pomoću raznih materijala. Na početku se izrađuje krovna konstrukcija, što podrazumeva spajanje sloja dasaka i krovnih greda zakucavanjem i postavlja se izolacija kako bi krov postao vodootporan. Nakon toga učvršćuju se letve, čije postavljanje zavisi od građe od koje se sačinjava krov. Na kraju se stavlja finalna naslaga krova i pričvršćuje uz pomoć klinova, bitumena, žice ili maltera. Završni sloj krova može činiti crep, tegola, lim, drvene ploče ili specijalno obrađeni kamen.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer krovopokrivač? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer krovopokrivač? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer krovopokrivač. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga