Back to homepage

Laboratorijski tehničar

Laboratorijski tehničar – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Obavlja razna testiranja uzoraka biološkog porekla (pljuvačka, krv, urin) koja su korisna za utvrđivanje dijagnoze i kontrolu toka bolesti pacijenta. Sprovodi dijagnostičke i druge testove u okviru hematoloških, parazitoloških, mikrobioloških, biohemijskih i epidemioloških laboratorija koje su kompjuterizovane i poseduju sisteme za sprovođenje testova. Naročito je važno da budući učenik ne poseduje preosetljivost na krv i druge telesne tečnosti.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer laboratorijski tehnicar? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer laboratorijski tehnicar? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer laboratorijski tehnicar. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga