Lakirer – Prekvlifikacija, vanredno obrazovanje

Lakirer se brine o svim spoljašnjim oštećenjima na vozilima. To mogu biti ulubljenja, ogrebotine i sva ostala oštećenja prouzrokovana saobraćajnim nesrećama i vremenskim nepogodama. Određuje koje delove treba popraviti a koje zameniti i vrši procenu štete. Prepoznaje sve vrste karoserija i zna koje su im namene. Najčešće radi u zatvorenom porstoru, u radionicama.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer lakirer? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer lakirer? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer lakirer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga