Back to homepage

Likovni tehničar

Likovni tehničar – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Vlada različitim vrstama vizuelnih umetnosti i likovnim jezikom. Razvija likovni profil učenika. Poznaje savremene medije vizuelnog izražavanja i osnovne likovne discipline. U likovne veštine koje se uče spadaju crtanje, vajanje i slikanje. Pretežno se radi na samostalnim, praktičnim zadacima gde učenici razvijaju ideje i realizuju ih u oblasti površinskog i prostornog oblikovanja, zidnog slikarstva, fotografije, vajanja i slično.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer likovni tehničar? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer likovni tehničar? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer likovni tehničar. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga