Back to homepage

Limar / Autolimar

Limar / Autolimar – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Bavi se rezanjem i krojenjem lima, njegovom obradom, montažom limenih konstrukcija, izradom oluka, krovnih obloga, raznih mustri za spremanje obroka i sl. Služi se raznim alatima, kalupima za iscrtavanje, manuelnim i automatskim makazama za sečenje lima, bušilicama, brusilicama, čekićima, nitnama, lemilicama, letlampama i valjkovima za ispravljanje i savijanje lima. Stara se o primeni zaštitnih mera.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer autolimar? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer autolimar? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer autolimar. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga