Maser – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Maser je osoba koja uz pomoć posebnih aparata ili rukama opušta određene mišiće u telu i samim tim smanjuje napetost i bol u određenim delovima tela. Takođe se bavi i izgledom kože, načinima nege kože, detoksikacijom i uklanjanjem i sprečavanjem pojave celulita. Cilj tretmana je da masažom utiče na cirkulaciju krvi i smanjenju tegoba u određenim delovima tela i naravno oplemenjivanjem duha svog pacijenta raspoloženjem.

Masaže se mogu podeliti u više vrsta: sportski tretman, kozmetički tretman, terapijski tretman i naravno relaksacioni tretman. Ovaj posao nije određen prostorom te se može izvršavati u banjama, spa centrima, bolnicama, centrima kozmetičkih tretmana ili čak samoinicijativno.

Maser treba da ima smisao sa ritam i osećaj kojim bi uskladio svoje pokrete i adekvatnim pritiskom na određene delove tela pruži olakšanje, te je i preciznost preko potrebna. Takođe jedna od bitnih stvari je strpljenje i sposobnost saslušavanja i razumevanja potreba pacijenta, a izdrživljost i snaga su svakako poželjni.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer maser? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer maser? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer maser. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga