Back to homepage

Mašinski tehničar

Mašinski tehničar – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Mašinski tehničar je sposoban da otkrije probleme, vodi tehničku proceduru i brine se o generalnoj bezbednosti. Održava i popravlja svu mehaničku, hidrauličku i dizel opremu. Uspešni mehanički tehničari brzo uče, umeju da se motivišu i rade samostalno. Poslove mogu da obavljaju pod pritiskom i u raznim uslovima.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer mašinski tehničar? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer mašinski tehničar? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer mašinski tehničar. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

Pretraga