Back to homepage

Mašinski tehničar merne i regulacione tehnike

Mašinski tehničar merne i regulacione tehnike – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Stiče praktična i teorijska znanja o komponentama energetskih postrojenja. Rukuje mernim i regulacionim elementima, kontroliše njihovu ispravnost, uočava kvarove i nadgleda remont. Zadužen je i za baždarenje instrumenata namenjenih merenju temperature, brzine, protoka itd. Tokom rada koristi se tehničkom dokumentacijom. Posao može pronaći u toplanama, termoelektranama, tačnije pogonima koji raspolažu sa velikim brojem mernih i regulacionih instrumenata.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer mašinski tehničar merne i regulacione tehnike? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer mašinski tehničar merne i regulacione tehnike? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer mašinski tehničar merne i regulacione tehnike. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga