Back to homepage

Mehaničar gaso i pneumoenergetskih sistema

Mehaničar gaso i pneumoenergetskih sistema – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Instalira gasne uređaje i opremu. Montira nove instalacije u mrežama po projektu. Priprema pneumoenergetske mašine za rad i testira svaku pre početka rada. Potrebne praktične veštine, snalaženje u prostoru, posvećenost detaljima i slično. Zapošljava se u bilo kojim kompanijama koje se bave gasnom i pneumatskom tehnikom.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer mehaničar gaso i pneumoenergetskih sistema? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer mehaničar gaso i pneumoenergetskih sistema? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer mehaničar gaso i pneumoenergetskih sistema. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga