Back to homepage

Mehaničar grejne i rashladne tehnike

Mehaničar grejne i rashladne tehnike – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Bavi se instaliranjem, servisiranjem, popravljanjem i testiranjem tehnike koja služi za raslađivanje odnosno grejanje oderenog prostora. Prilikom instaliranja tehnike za grejanje nacrti se uzimaju u obzir kao pomoćno sredstvo spram kojih se vrši ugradnja radijatora i raznih vrsta cevi…

Prilikom ugradnje sistema za rashlađivanje mehaničar se konsultuje sa datim uputstvima proizvoda radi sigurnijeg priključivanja na izvor električne energije. Po završetku rada mehaničar je dužan da poveri radno stanje celokupnog sistema. Takođe, izvršava redovnu kontrolu rashladnih i grejnih sistema, a u slučaju kvara sposoban je da zameni deo i ukloni kvar. Radno mesto nije određeno prostorom, a rad se uglavnom obavlja u nezgodnom položaju na visini.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer mehaničar grejne i rashladne tehnike? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer mehaničar grejne i rashladne tehnike? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer mehaničar grejne i rashladne tehnike. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga