Back to homepage

Mehaničar medicinske i laboratorijske opreme

Mehaničar medicinske i laboratorijske opreme – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Postaje stručan za ispravno korišćenje, pripremanje, servisiranje i popravku opreme za medicinsku svrhu. Znanje koje učenik stekne tokom svog školovanja upotrebiće za pronalaženje kvarova i za popravku određene medicinske opreme. Vrši merenje i sposoban je da podesi merne elemente specifičnih uređaja.

Da bi se postigao uspeh u ovoj struci potrebna je izuzetna skoncentrisanost, posvećenost poslu i preciznost kao i sposobnost praćenja nove tehnologije koje se koristi u medicini. Radno mesto mogu da budu razne medicinske ustanove, kompanije i fabrike proizvodnje medicinke opreme i delova, servisne radnje i prodavnice medicinskih uređaja i komponenata. Ovaj smer takođe dozvoljava bavljenje samostalnim radom nakon završetka školovanja.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer mehaničar medicinske i laboratorijske opreme? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer mehaničar medicinske i laboratorijske opreme? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer mehaničar medicinske i laboratorijske opreme. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga