Back to homepage

Mehaničar privredne mehanizacije / Industrijski mehaničar

Mehaničar preivredne mehanizacije / Industrijski mehaničar – Prekvalifikacija, vanredno

Vrši kontrolu i ispituje ispravnost mašina prilagođavajući ih za uslove u kojima se koriste. Takođe vrši pregled posle rada i uklanja bilo kakve potencijalne pretnje koje bi mogle da oštete ili ugase mašinu tokom rada. Tokom obavljanja servisa ili ukazivanja pažnje na terenu, dužan je da precizno ustanovi kvar i interveniše, demontira uređaj i sklopi i promeni deo koji nedozvoljava normalno funkcionisanje mašine.

Radno mesto je uglavnom u zatvorenom prostoru uz povremene izlaske na teren. Od 2014. godine, otvoren je ogledni smer Industrijski mehaničar, za sada, samo u Tehničkoj školi “Milenko Verkić Neša” u Pećincima u sklopu projekta koji za cilj ima aktivnije uključivanje privrede u obrazovanje mladih kadrova.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer mehaničar privredne mehanizacije / industrijski mehaničar? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer mehaničar privredne mehanizacije / industrijski mehaničar? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer mehaničar privredne mehanizacije / industrijski mehaničar. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga