Back to homepage

Mehaničar tekstilnih mašina

Mehaničar tekstilnih mašina – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Specijalizovan je za kontrolu, servis i popravku mašina u tekstilnoj industriji. Zadužen je da uoči i otkloni svaku potencijalnu pretnju koja bi onemogućila normalan rad mašine. Nakon uočavanja kvara, vrši popravku i u što kraćem roku omogućava nesmetan rad mašine.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer mehaničar tekstilnih mašina? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer mehaničar tekstilnih mašina? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer mehaničar tekstilnih mašina. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga