Back to homepage

Mehatroničar za radarske sisteme

Mehatroničar za radarske sisteme – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Bavi se sistemima za radarsku kontrolu koja se koristi za posmatranje vazdušnog stanja zemlje. Ovo zanimanje podrazumeva posmatranje opreme u toku rada, montiranje novih delova i održavanje sistema u cilju prevencije kvara bilo kakvog komponenta.

Stiče stručno znanje iz oblasti: tehnologije elektromaterijala, pneumatičnih i hidrauličnih sistema kao sredstva za upravljanje, elementarno znanje raketne i radarske tehnike, radari na bazi radio predajnika i radio prijemnika, oprema i električni pogon, analiza i dijagnoza uređaja, impulsna elektronika i servisiranje i montiranje sistema.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer mehatroničar za radarske sisteme? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer mehatroničar za radarske sisteme? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer mehatroničar za radarske sisteme. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga