Back to homepage

Metalobrusač

Metalobrusač – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Njegov posao se bazira na obradi metala, a na raspolaganju su mu sve vrste brusilica i raznih drugih uređaja za precizno obrađivanje metala. Provera i premeravanje se određuje mikrometrima i uglomerima, a posao se obavlja u zatvorenim objektima. Stručno lice je često izloženo bučnim mašinama pa je ušna protekcija neophodna. Posao se obavlja pretežno u uspravnom položaju, a ponekad se koriste i teži uređaji koji zahtevaju određenu fizičku snagu. Radna odela i naočare su obavezna iz bezbednosnih razloga.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer metalobrusač? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer metalobrusač? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer metalobrusač. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga