Back to homepage

Monter suve gradnje

Monter suve gradnje – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Ovaj način gradnje je standard za razvijenije zemlje sveta dok je na našim prostorima još uvek novina. Ima primenu na unutrašnjim radovima novosagrađenog objekta ili kod adaptacije postojećih građevina. Radnik se koristi gipsanim pločama kojima pokriva plafone i zidove i ugrađuje montažne pregrade koje se sastoje od metalne substrukture i ploče.

Bavi se i prekrivanjem zidova drvenom konstrukcijom i adaptira nepravilne i zasvođene zidove i plafone. Obavlja poslove vezane za izolaciju, pokriva šuplje podove i montira zidove sanitarnih objekata sa krovnom konstrukcijom od metala i predviđenim utičnicama za sanitarnu aparaturu. Takođe se bavi i dekorativnim delom gipsanih ploča i estetikom zidova enterijera. Rad nije previše zahtevan i relativno je lak ali, iziskuje pravilnu motoriku tela i preciznost.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer monter suve gradnje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer monter suve gradnje? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer monter suve gradnje. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga