Back to homepage

Monter telekomunikacionih mreža

Monter telekomunikacionih mreža – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Radi se pretežno na montiranju i održavanju telefonskih i telekomunikacionih mreža. Đaci uče konstrukciju i vrste optičkih kablova, njihovu popravku i instalaciju. U drugom delu obrazovanja se uče telefonski i telegrafski sistemi. Tu spada i obrada svih vrsta telefonskih uređaja, delovi telefonske centrale i njihove primene, digitalni signali itd.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer monter telekomunikacionih mreža? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer monter telekomunikacionih mreža? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer monter telekomunikacionih mreža. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga