Back to homepage

Muzički izvođač

Muzički izvođač – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Ova provesija se bazira na sposobnostima za vokalno ili instrumentalno izvođenje. Zahteva određen nivo interesovanja i posvećenost koja se ogleda u uspesima iz osnovne muzičke škole. Predmet proučavanja zavisi od odabira instrumenta koji se odabira na samom početku školovanja kao što su: viola, violončelo, violina, kontrabas, klavir, gitara, perkucije, harfa, frula, flauta, klarinet, trombon, truba, saksofon, oboa i drugi…

Muzički izvođač se može pronaći i u određenim odsecima kao što su džez muzika, solo pevanje, crkveno pevanje i mnoge druge sekcije. Takođe moguće su i pripreme za veliku muzičku scenu kao na primer za operu ili filhrmoniju koje su praćene dodatnim usavršavanjem na Muzičkoj akademiji. Ukoliko se bave isključivo instrumentalnim delom, moguća je obuka za servisiranje i opravku instrumenata.

Od ključne je važnosti da kandidat ima završen prvi stepen odnosno osnovnu muzičku školu ukoliko želi pohađa srednju muzičku školu. Postoji mogućnost za upis i bez osnovnog muzičkog obrazovanja, ali u tom slučaju neophodno je izvršiti diferencijaciju ispita i time se stekne priznanje koje odgovara kriterijumu osnovnog muzičkog obrazovanja.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer muzički izvođač? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer muzički izvođač? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer muzički izvođač. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga