Back to homepage

Muzički saradnik

Muzički saradnik – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Muzički saradnik je lice koje se bavi pripremanjem muzičke podloge u medijskom marketingu, muzičkog uređenja i montaže radio i TV emisija kao i serija i filmova. U direktnoj je vezi sa muzičkim urednikom sa kojim često sarađuje i savetuje ga. Služi kao podrška režiserima prilikom odabira muzike koja se najbolje uklapa filmskom žanru i ideji režisera. Takođe može da se zaposli i u obdaništu kao stručno lice koje je je zaduženo za dečiji hor i dirigovanje.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer muzički saradnik? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer muzički saradnik? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer muzički saradnik. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga