Back to homepage

Nautički tehničar / Brodomašinski tehničar

Nautički tehničar / Brodomašinski tehničar – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Zadužen je za organizaciju broda, spaja više konvoja i obezbeđuje sigurnu plovidbu i transport kako tereta tako i putnika. Obezbeđuje sigurno isplovljavanje sa stajaćeg mesta, upravlja brodom, zadužen je za neophodne zalihe i redovno vrši kontrolu ispravnosti broda. Dokumentuje svaki izvršen zadatak kao i organizaciju dnevnih zaduženja članova posade.

Redosledom nadzire svaku situaciju ili problem i reaguje u skladu sa propisima. Na radnom mestu nautički tehničar je dužan da manerviše brodom i ispravno koristi navigaciju, radarom i svim raspoloživim komunikacionim sredstvima. Radno vreme nije određeno i moguće je odsustvo od više meseci tokom kojeg obavlja dnevne i noćne smene.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer nautički tehničar? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer nautički tehničar? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer nautički tehničar. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga