Back to homepage

Novinar saradnik

Novinar saradnik – Prekvalifiakcija, vanredno obrazovanje

Novinar saradnik pruža podršku u svim fazama objavljivanja knjiga, žurnala, magazina, internet materijala i javnih materijala. Zaduženi su za administraciju, planiranje i produkciju publikacija. Nivo odgovornosti i dijapazon poslova zavisi od organizacije i vrste publikacije. Nakon što savlada ove osnovne veštine, novinar saradnik može da napreduje ka višim pozicijama u oblasti žurnalizma i novinarstva.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer novinar saradnik? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer novinar saradnik? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer novinar saradnik. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga