Obućar – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Kreira obuću koja ima primenu u svakodnevnom životu, sportskim aktivnostima ili je namenjena za modu. Pravi skice modela i vrši selekciju materijala nakon čega izrađuje šablon koji mu služi da lakše skroji određene delove obuće.Procesom lepljenja i šivenja grupiše delove i u finalnom delu obavlja dekoraciju pri čemu se fokusira na detalje, boje i jednake ivice. Moguće je samoinicijativno bavljenje ovim zanatom, na taj način što će praviti obuću po porudžbini ili popravljati već nošenu obuću.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer obućar? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer obućar? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer obućar. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga