Back to homepage

Operater / Pogonski tehničar mašinske obrade

Operater / Pogonski tehničar mašinske obrade – Prekvalifikacija, vanredno školovanje

Bavi se servisiranjem i montiranjem posebnih, poluautomatskih i automatskih mašina i mašina za univerzalnu upotrebu. Izrađuje različite komponente za ne tako kompleksne delove koje imaju primenu u mašintvu. Obavlja pripreme uređaja, priprema adekvatan alat i kopomponente za rad. Služi se alatnim uređajima kao što u glodalica, brusilica, strug i bušilica i kompleksnijim ašinama koje rade na principu numeričkog upravljanja. Posao se obavlja u unutrašljem ambijentu i često se nalazi u uspravnom položaju.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer operater mašinske obrade? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer operater mašinske obrade? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer operater mašinske obrade. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga