Back to homepage

Plastičar umetničkih predmeta

Plastičar umetničkih predmeta – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Ovaj umetnički smer je spojnica tradicionalnih i savremenih znanja i primena u korelaciji za razvojem moderne tehnologije. Osoba koje je predodređena za ovaj smer treba da je dobro upoznata sa opštom kulturom i umetnošću kao i da poseduje određenu dozu kreativnosti. Jedna od važnijih stavki je umeće za iskazivanje ove kreativne strane prilikom obavljanja poslova. Bavi se kreiranjem svakodnevnih artikala i radi u fabrici, industriji plastičnih predmeta ili se bavi samoinicijativnom izradom.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer pivar? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer pivar? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer pivar. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga