Back to homepage

Poljoprivredni proizvođač

Poljoprivredni proizvođač – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Održava zemljište i vrši pripremu za poslove kao što su oranje, sađenje, sejanje đubrenje i navodnjavanje. Stiče teorijska i praktična znanja u oblasti uzgoja biljnih kultura. Postaje stručan u oblasti oplođavanja zemljišta, načinima navodnjavanja, bavi se zaštitom useva od štetočina i poseduje znanje o herbicidima i pesticidima. Razume se u setvu i u žetvu i načinima prikupljanja, skladištenja i distribucije poljoprivrednih proizvoda na tržište. Vrši preradu poljoprivredne proizvodnje za industrijske potrebe.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer poljoprivredni proizvođač? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer poljoprivredni proizvođač? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer poljoprivredni proizvođač. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga