Back to homepage

Poljoprivredni tehničar

Poljoprivredni tehničar – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Vrši organizaciju i nadzor manufakture biljnih useva na voćnjacima, vinogradima, ratarskim kulturama, a takođe je stručan za ispitivanje adekvatnih uslova za uzgoj stoke. Stručnost ovog zanimanja je opšta te postoji veliki izbor za obavljanje poslova kao što je farmaceutski tehničar, stočarski tehničar ili vrtlarski tehničar. Prilikom obavljanja poslova oprema kojom se služi je namenjena za zaštitu protiv korova, štetočina i bolesti pa je obavezna i zaštitna uniforma.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer poljoprivredni tehničar? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer poljoprivredni tehničar? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer poljoprivredni tehničar. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga