Back to homepage

Precizni mehaničar

Precizni mehaničar – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Obavlja popravke raznih kompleksnih uređaja kao što su skeneri, medicinski aparati, laseri, objektivi, video kamere, složeni instrumenti za merenje, frižideri, grejači, bojleri, veš mašine… Savladava teorijski i praktični deo iz oblasti računarstva kojim se služi prilikom planiranja posla, a pored mehanike koja je jedno od glavnih predmeta proučavanja bitna je i elektronika čije se teorije primenjuju u praksi.

Ovaj posao je takav da zahteva svakodnevno usavršavanje i vezan je za zatvoren prostor. Osoba koja želi da postane precizni mehaničar mora da poseduje oštar vid, dobru motoriku i da je spretna i strpljiva prilikom obavljanja poslova.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer precizni mehaničar? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer precizni mehaničar? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer precizni mehaničar. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga