Back to homepage

Proizvođač prehrambenih proizvoda

Proizvođač prehrambenih proizvoda – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Sprema neophodne aditive i sirovine koje su potrebne u prehrambenoj industriji. Postaje stručan za rad na raznim uređajima kojima prepađuje i pakuje proizvode kao što su sokovi, ulja i alkoholna pića. Posao je predodređen za rad u unutrašnjem ambijentu pri uspravnom položaju tela.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer proizvođač prehrambenih proizvoda? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer proizvođač prehrambenih proizvoda? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer proizvođač prehrambenih proizvoda. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga