Back to homepage

Rasadničar

Rasadničar – Prekvalifikacija, vanredno

Ovo zanimanje bazira se na sve botaničke poslove vezane za uređenje i ulepšavanje zelenih prostora kao i proizvodnjom raznih biljaka i cveća. Obučen je da svojim znanjem i kreativnošću unese zdraviju i komforniju atmosferu životnog prostora. Radno mesto može biti staklenik, plastenik, botanička bašta, komunalno preduzeće ili čak nacionalni park kao na primer Fruška Gora. Nakon završenog školovanja moguće je dodatno obrazovanje za sticanje višeg zvanja.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer rasadničar? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer rasadničar? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer rasadničar. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga