Back to homepage

Rudarski tehničar

Rudarski tehničar – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Zadužen je za eksploatisanje ruda iz površinskih i podzemnih kopova. Prisutan je prilikom izvođenja organizacionih planova i pužanjem odgovarajuće podrške osposobljava opremu za rad, takođe, zadužen je za pregled pogonskih uređaja kako u zatvorenom prostoru tako i na terenu. Odgovoran je za prenos i proveru sistema za proizvodnju. Može da bude postavljen i na poziciju sprovođenja adekvatnih bezbednosnih mera u radu.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer rudarski tehničar? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer rudarski tehničar? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer rudarski tehničar. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga