Back to homepage

Rukovalac građevinske mehanizacije

Rukovalac građevinske mehanizacije – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Rukovodi mehanizacijom koja je namenjena za svrhu građevinarstva i njima izvršava kopačke radove kao i transportovanje određene količine zemljišta za određene prilike. Obučen je za probijanje tunela kao i za podršku prilikom građenja visokih strutura. Njegov posao je da svakodnevno proveri funkcionalnost i ispravnost mehanizacije, da podmaže pokretne delove i redovno obavi tehnički pregled. Ovaj posao je vezan za spoljašni prostor i izložen je atmosferskim prilikama.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer rukovalac građevinske mehanizacije? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer rukovalac građevinske mehanizacije? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer rukovalac građevinske mehanizacije. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga