Back to homepage

Rukovalac – mehaničar poljoprivredne tehnike

Rukovalac – mehaničar poljoprivredne tehnike – Prekvalifikacija, vanredno školovanje

Postaje iskusan šofer pogonskih mašina za privređivanje kao što su kombajni, traktori, sejačice, kosačice i mašine namenjene za branje uzgajanih kultura. Bavi se preventivnim merama i čisti mašine kako ne bi došlo do kvara uređaja. Radno mesto je uglavnom vezano za otvoren prostor i često je izložen atmosferskim padavinama pa je opremljenost adekvatnom radnom opemom neophodna.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer mehaničar poljoprivredne mehanizacije? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer mehaničar poljoprivredne mehanizacije? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer mehaničar poljoprivredne mehanizacije. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga