Back to homepage

Rukovalac mehanizacijom u površinskoj eksploataciji

Rukovalac mehanizacijom u površinskoj eksploataciji – Prekvalifikacija, vanredno

Bavi se rukovođenjem mehanizacije koja ima namenu da iskopa, istovari i utovari kao i da prenese materijal sa tačke A do tačke B. Pogonske mašine kojima se koristi su bageri, kamioni, kopačice, grejderi, buldožeri, drobilice i separatori… Svakodnevno održava mašine i ispituje njihovu finkcionalnost . Ukoliko naleti na kvar dužan je da interveniše tako što će u što kraćem roku obezbediti ponovni rad.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer rukovalac mehanizacijom u površinskoj eksploataciji? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer rukovalac mehanizacijom u površinskoj eksploataciji? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer rukovalac mehanizacijom u površinskoj eksploataciji. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga