Back to homepage

Rukovalac postrojenjima za dobijanje nafte i gasa

Rukovalac postrojenjima za dobijanje nafte i gasa – Prekvalifikacija, vanredno školovanje

Bavi se separacijom sirove nafte i gasa iz ležišta, dehidracijom, desulfurizacijom i odvajanjem mehaničkih nečistoća nafte i gasa. Rukuje svim mašinama za obradu i dobijanje nafte i gasa. Transportuje prirodni gas. Vrši proveru nepropusnosti gasovodnih objekata. Ukoliko otkrije problem, sanira mesto propuštanja. Radi na naftnim rafinerijama i bušotinama.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer rukovalac postrojenjima za dobijanje nafte i gasa? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer rukovalac postrojenjima za dobijanje nafte i gasa? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer rukovalac postrojenjima za dobijanje nafte i gasa. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga